skip to Main Content

VI GER DIG FÖRUTSÄTTNINGAR ATT LYCKAS!

Att vara egenföretagare kan vara tufft, men tillsammans med oss blir det enklare. När du investerar i oss investerar vi samtidigt i dig.

BRA VILLKOR

Har du också drivkraften att lyckas som företagare?
Som företagare hos O2H kan du lägga tid och energi på det du är bäst på
– att möta kunder och göra affärer.
Du driver ditt egna bolag, samtidigt som du får ta del av många fördelar via oss. Allt från bokföring, material, utbildning, marknadsföring, kvalitetsprodukter, finansieringslösningar etc.

EXEMPEL PÅ FÖRDELAR MED FRANCHISE:

Bevisat lönsam affärsidé – med en väl beprövad och fungerande affärsidé kan du vara säker på att det finns en lönsamhet om du driver verksamheten rätt.

Support – Vi erbjuder utbildning, coaching och rådgivning i hur du bör driva verksamheten i företaget för att det ska bli så lönsam som möjligt. Dessutom är du inte ensam utan ingår i ett nätverk med franchisetagare som blir dina kollegor.

Nyckelfärdigt företag – Hela verksamheten är redan klar med sortiment, utbud och marknadsföring.

Stordriftsfördelar – I en kedja kan du ta del av inköpspriser, kundavtal, marknadsföring etc. som den enskilda företagaren sällan eller aldrig kan komma åt på egen hand.

Högre effektivitet – Arbetsfördelningen kan se olika ut i olika franchisekedjor, men i det stora hela tar franchisegivaren ansvar för det som man kan göra för många samtidigt, medan franchisetagaren ansvarar för sådant som kräver lokal närvaro. Detta samarbeta avlastar dig som franchisetagare så att du får mer tid till t.ex. lokala marknadsaktiviteter och relationsskapande.

VILKA ÄR VI?

Vi är kreativa, öppna och målmedvetna. Vi drivs av att leverera kvalitet och att utmana både kunderna och marknaden.

O2H löser kundernas problem och vi älskar förändring. Vi är utmanare vilket innebär att vi är stolta men aldrig nöjda – vi vågar fatta beslut.
På O2H jobbar vi med hög framåtanda och vi gillar rak och ärlig kommunikation. Vi hjälper till där det behövs och vi delar med oss av vår kunskap. Vi är alltid tillgängliga.

RING OSS

Tel: 08 120 573 63

MAILA OSS

info@o2h.se

BESÖK OSS

Brålunden 9

Det som driver oss är att leverera kvalitet. Det betyder att vi är noggranna i allt vi gör.
Vi beskriver kvalitet med hållbar service och enkelhet. Det finns ingen anledning att ändra ett vinnande koncept.

På O2H tar vi initiativ. Det betyder att vi inte väntar på rätt tillfälle, vi skapar tillfället. Vi lär oss av våra misstag och har roligt på vägen mot framgång. Det viktigaste av allt, en seger ska ras och det gör vi. Vi ger aldrig upp och vi har vinnarattityd.

På O2H kan du med rätt målsättning, inställning och arbetsmoral gå hur långt som helst. När du växer och utvecklas växer också O2H. Är du en av oss?

Skicka in din ansökan till oss!

Om O2H

O2H har bred och lång erfarenhet av luftrening.
Vårvision är att genom våra kunder och partners vara det
hälsosamma valet för hem, skola och arbetsplatser.

Mail:
info@o2h.se

Telefon:
08 120 573 63

Adress:
Brålunden 9

Mail:
info@o2h.se

Telefon:
08 120 573 63

Adress:
Brålunden 9

Back To Top